Over ons

APW Netherlands, onderdeel van Radius Global Infrastructure, is wereldwijd marktleider op het gebied van huur vooruitbetalingen van antenne-opstelpunten, gericht op de strategische verwerving en beheer van huurovereenkomsten van grond, mast en dak-antennes.

Ons bedrijf ontwikkelt samenwerkingen met eigenaren van antenne-opstelpunten door hen een substantiële afkoopsom aan te bieden in ruil voor de rechten tot ontvangen van toekomstige huuropbrengsten gekoppeld aan het antenne-opstelpunt op hun eigendom. Bovendien streeft APW Netherlands er naar om zoveel providers als mogelijk op de antenne-locatie aan te trekken zodat elke locatie naar zijn grootste potentie wordt beheerd.

APWireless opereert wereldwijd succesvol door het in dienst nemen van lokale telecom professionals. Erkennend dat elke markt anders is, benaderen we zaken als een internationale professionele dienstverlener. Wij werken altijd naar een oplossing, waarbij rekening wordt gehouden met lokale wetgeving en gewoontes. Wij passen onze diensten aan om zowel de eigenaren als de providers te helpen met hun strategische en financiële doelstellingen. Dit doen we met een ervaren team aan professionals met jarenlange ervaring in telecom en vastgoed.

0
Continenten
0
Landen
0
+
Referenties
0
+
Huurovereenkomsten