Bedrijven

Van Woudenberg Holding B.V.

Onlangs heeft APW het opstalrecht van KPN van ons overgenomen. Hoewel het een lange weg was is het toch tot een goed resultaat gekomen. Daniel P. heeft alle hobbels kunnen wegnemen. Dit gebeurde op een heel plezierige wijze. Wij zijn dik tevreden over het behaalde resultaat.

Van Woudenberg Holding B.V.
Renkum


Vriesveem De Berg B.V.

Marton van APW Netherlands heeft ons benaderd en aangegeven dat er meer mogelijk is met de huurovereenkomsten van Vodafone en T-Mobile die op ons pand zijn gevestigd. Wij zijn hierover in gesprek gegaan en hebben de mogelijkheden doorgenomen waarna wij een aanbod hebben laten opmaken. Dit aanbod voldeed volledig aan hetgeen besproken en wij zijn de samenwerking gestart. Het contact was telkens plezierig, kundig en niets was teveel moeite om uiteindelijk de transactie af te kunnen ronden. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces, van kennismaking tot afronding.

Harald Havertz
Managing Director
Landgraaf


M2 Participaties

In januari van 2020 is het eerste contact ontstaan tussen ons en Telecom Vastgoed nadat wij een brief hadden ontvangen. Wij kwamen in contact met Pascal en hij vertelde ons de mogelijkheden welke Telecom Vastgoed kon bieden ten aanzien van de telecom opstelling in onze schoorsteen in Emmen. Dit wekte bij ons de interesse op, waarop wij Pascal hebben uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Wij hebben na dit gesprek onze overeenkomsten laten bestuderen, waarop Telecom Vastgoed met een voorstel bij ons terug kwam. Dit voorstel was op maat gemaakt en sloot grotendeels aan op onze ideeën. Samen met Pascal zijn wij het traject verder in gedoken en hebben met onze vraag en hun aanbod de overeenkomst gemaakt. De vragen die er intussen waren, werden correct opgepakt en getackeld. Dit was voor ons erg prettig. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een tevreden samenwerking. Wij adviseren eigenaren met een antenne om op z’n minst de overeenkomst eens door te laten lichten en de mogelijkheden goed te overwegen. Dit kan voor elke eigenaar, welke een telecomopstelling heeft, zeer interessant zijn. Wellicht wel meer dan dat in deze, voor iedereen, rare tijden.

Emmen


Termopol Interholding B.V.

Het is een correct en vriendelijk bedrijf die zonder te pushen een deal wil maken, waar de klant zich in thuis voelt. Onze ervaring is heel goed geweest en zeker voor de toekomst een zekere partner.

Alex de vries
Monster


Reni Holding B.V.

Op ons pand zijn enkele providers gehuisvest. Wij hebben hetgeen aan telecom-gerelateerd is overgedragen aan Telecom Vastgoed. Op deze wijze zijn onze werkzaamheden en die van het opstelpunt van elkaar gescheiden en doen wij beide waar wij het beste in zijn. Telecom Vastgoed heeft een goede indruk gemaakt.

W. Koenen
Bemmel


Egidius Janssen Vastgoed B.V.

Op ons pand zijn KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 gehuisvest. De contracten genereren weliswaar aangename huuropbrengsten maar bieden geen garantie tot voortzetting. Na een analyse van de huurovereenkomsten met daarbij ingebracht marktontwikkelingen is de waarde gepresenteerd door Telecom Vastgoed. Gezien de huidige ontwikkelingen, en het loskoppelen daarvan, staat voor ons vast dat wij op tijd het juiste besluit hebben genomen. De werkwijze van Telecom Vastgoed is prijzenswaardig, heldere communicatie, goede opvolging en kundig advies. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en adviseren anderen ook in gesprek te gaan.

W.P. Born
Belfeld


KIVO Plastic Verpakkingen

De communicatie met Pascal Jonkers is vanaf begin tot einde helder en duidelijk geweest, onze ervaring was dat alle beloftes die vooraf geschetst waren volledig zijn waargemaakt en op enige fronten zelfs beter hebben uitgepakt! Ook de overeenkomst is op professionele wijze opgezet, men zat ons zelfs nog achter de broek aan om e.e.a. snel af te kunnen ronden, alles bij elkaar een positieve ervaring geweest. De keuze is op Telecom Vastgoed gevallen omdat die als eerste op ons pad waren gekomen, we hadden hier echter nooit over nagedacht maar geeft ons achteraf wel een zeker gevoel.

Louis Kwakman
Procurement Manager
Volendam


Aquanaut

Wij werden onlangs door Telecom Vastgoed benaderd met de vraag of wij geïnteresseerd waren in verkoop van het perceel waar onze Zendmast op staat. In eerste instantie waren wij niet enthousiast. We waren blij met de jaarlijkse huur dus waarom verkopen ? Maar we begonnen toch wat te twijfelen. Hoe zeker is het dat de huur volgend jaar voor hetzelfde bedrag weer wordt betaald ? We hadden namelijk al eens een (afgedwongen) tarief verlaging mee gemaakt met de huurder. Toch maar eens wat verder gevraagd en de gesprekken liepen soepel en vlot. Omdat we nu zekere cash verkozen boven onzekere bedragen in de toekomst hebben we besloten om met Telecom Vastgoed in zee te gaan. Wanneer je door hen wordt benaderd zou ik adviseren om eens over onze overwegingen na te denken en in ieder geval je contract er nog eens op na te slaan.

Mark Bakker
Directeur
Sneek


ETM Vlaar Onroerend Goed B.V.

Op mijn perceel staat een telefoniemast. Telecom Vastgoed heeft de mogelijkheid geboden om te beschikken over niet gegarandeerde toekomstige huuropbrengsten. Zij beheren het opstelpunt, negatieve ontwikkelingen voor hun conto, positieve ontwikkelingen komen beide ten goede. Na de nodige plezierige gesprekken is de transactie ingericht zoals mij het beste past. Ik kijk met plezier terug naar de contactmomenten en met vertrouwen naar toekomstige ontwikkelingen.

E.T.M. Vlaar
Baexem


Autoschade Heins

Al in 2017 waren de eerste contacten er met Telecom Vastgoed, maar daar hebben we toen niet zo veel mee gedaan. Maar toen in April 2018 Pascal Jonkers ons belde, met de vraag om eens naar de mogelijkheden van ons Vodafone opstelpunt te kijken, dachten we het kan geen kwaad om er eens naar te kijken en ons de mogelijkheden uit te laten leggen. In eerste instantie een beetje terughoudend, maar Pascal kwam heel erg eerlijk en transparant over, dat we toch een afspraak maakten. In september 2018 zij wij tot een overeenkomst gekomen en hebben wij de huurpenningen en risico’s verlegd naar Telecom Vastgoed. Wij hebben een heel goed gevoel over gehouden aan de samenwerking met Pascal Jonkers, en hebben groot vertrouwen in de samenwerking in de toekomst met hem en Telecom Vastgoed. Wij hoeven ons niet meer druk te maken over de contacten met Vodafone en zijn blij nu zaken te doen met Pascal en Telecom Vastgoed. Pascal bedankt!

Henk Heins
Blauwhuis


ComServe

Het opstelpunt van Vodafone hebben wij uit handen gegeven aan Telecom Vastgoed. Verhuur van een opstelpunt is niet onze corebusiness. Op deze wijze zetten wij beide voort waarin wij het beste zijn. De samenwerking is op een prettige wijze tot stand gekomen en altijd de moeite waard om te onderzoeken welke mogelijkheden er worden geboden.

Stan Walterbos
General Manager
’s-Hertogenbosch


Melano Jewelry

De kennis en het omvangrijke netwerk van Telecom Vastgoed hebben wij laten aansluiten bij ons opstelpunt van Vodafone. Wij hebben ons ontdaan van alle bij opstelpunt behorende werkzaamheden en benutten nu reeds de waarde van toekomstige huuropbrengsten met een onzeker karakter. De gesprekken zijn op een prettige en informatieve wijze verlopen. Daarom raden wij iedereen aan de mogelijkheden van opstelpunten nader te onderzoeken.

Tom Pepels
CEO
Maastricht


Jeurissen Elektrotechniek B.V.

Op ons perceel staat al geruime tijd een mast ten behoeve van mobiele telefonie. De mast staat er naar tevredenheid zeker ook vanwege de bijbehorende huuropbrengsten. Ik heb mij met mijn adviseur laten informeren door Marton over de wijze waarop de mast optimaler aansluit bij onze bedrijfsvoering. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en op een ontspannen wijze is het traject naar samenwerking doorlopen. Ik zal zeker iedere verhuurder van een opstelpunt aanraden om tenminste de mogelijkheden in kaart te laten brengen door Telecom Vastgoed.

P.G.E. Jeurissen
Landgraaf


Stimulanz B.V.

Als nieuwe eigenaar van het vastgoed waar T-Mobile een antenne-opstelpunt heeft gevestigd zijn wij medio vorig jaar in contact gekomen met Telecom Vastgoed. Tijdens een prettig eerste oriënterend gesprek zijn diverse scenario’s besproken die resulteren in versterking van beider positie. Wij zijn tevreden over de werk- en handelswijze van Telecom Vastgoed en hebben de waarde ingezet voor verbouwing en verduurzaming van ons vastgoed.

Maarten Lebon
Eindhoven


Vlaardingse Vastgoed Maarschappij B.V. Vlaardingen

Wij zijn met Marton van Telecom Vastgoed in gesprek gegaan over het door ons verhuurde opstelpunt. Marktontwikkelingen van beide kanten zijn naast elkaar gelegd om zo de ideale modus te vinden voor een optimale samenwerking. Hier zijn wij dan ook prima in geslaagd. De gesprekken waren aangenaam en alle afspraken zijn steeds opgevolgd. De samenwerking kunnen wij iedereen dan ook aanraden.

E. van der Wal
Vlaardingen


Wellnesselande Barendrecht B.V.

Wij zijn benaderd door Pascal Jonkers, van Telecom Vastgoed, om eens de mogelijkheden te bespreken van ons antenne-opstelpunt. Door de rijblijvende en open communicatie van Pascal hebben wij ervoor gekozen om verschillende scenario’s de revue te laten passeren en met succes. De gedachtegang van Telecom Vastgoed om, na een overeenkomst, te kunnen investeren in je eigen branche is aantrekkelijk voor veel ondernemers vinden wij. Wellnesselande is een dynamisch bedrijf wat zich beweegt in een markt met veel trends en ontwikkelingen, waardoor wij continue innoveren en investeren in ons bedrijf. De volledige samenwerking is onder leiding geweest van Pascal Jonkers en met name door de transparantie en duidelijke afspraken zijn we tot een overeenkomst gekomen. De samenwerking loopt goed en er wordt op verschillende manieren gekeken naar de meerwaarde van onze locatie en gezocht naar uitbreidingen t.a.v. ons opstelpunt.

Maurice Booij
Barendrecht


Bianca Roerade Bekijk

In 2016 zijn ook wij in contact gekomen met Telecom Vastgoed B.V. in de naam van Pascal Jonkers. Samen hebben wij gekeken naar onze locatie in Den Haag. Het gebouw is door ons gekocht en de antennes van de telecom providers op dit gebouw hebben wij, nieuwsgierig als wij waren, laten beoordelen door Telecom Vastgoed B.V. Telecom Vastgoed heeft onze contracten doorgenomen. Zij gaven bij ons aan dat zij de huurpenningen en de risico’s over wilden nemen en bereid waren om hier een goede afkoopsom voor te betalen, welk wij weer konden herinvesteren. Ze hebben tijdens onze gesprekken altijd goed geluisterd naar onze wensen. Deze wensen hadden te maken met eventueel toekomstige verkoop van het pand en de afkoopsom in zijn geheel. Wij werden wijzer van de kleine lettertjes in de contracten van de providers en zagen in dat het slimmer was om nu geld te ontvangen (opgesloten huurwaarde – risico’s) en dit te herinvesteren i.p.v. afwachten en het risico lopen dat huur weg zou kunnen vallen. Kortom, ijzer smeden als het heet is. Wij hebben geen seconde na hoeven denken over de stap die wij wilden maken met Telecom Vastgoed. Nadat beide partijen tot een wederzijds te accepteren voorstel zijn gekomen, hebben wij de samenwerking gestart. De contacten verliepen erg goed en soepel. Over en weer hielden wij elkaar goed op de hoogte en was het voor een ieder duidelijk hoe, wanneer en wat werd uitgevoerd. Na het passeren van de akte stonden de gelden gelijk op onze rekening. Al met al ging alles vlot, simpel en soepel. Inmiddels is dit geld geherinvesteerd en zorgt op deze manier voor unieke groei.
Mijn advies is om ook uw contracten te laten beoordelen. Ik weet zeker dat het ook voor u een slimme zet zal zijn welk een verrassend element met zich kan meebrengen in uw toekomstplannen. Kortom, een samenwerking met Telecom Vastgoed is zeker een aanrader.

Bianca Roerade
’s-Gravenhage


MJM Frankort Beheer B.V.

Wij zijn door Telecom Vastgoed benaderd vanwege de vrijstaande mast voor mobiele telefonie op ons perceel. Na een plezierige kennismaking met Marton hebben wij een voorstel laten opmaken die persoonlijk is toegelicht. Onze wensen zijn goed vertaald in het transactiedocument en de samenwerking verloopt prima en is zoals voorgesteld. De verkregen mogelijkheid om het opstelpunt direct en beter te benutten raden wij een ieder aan.

Martin Frankort
Directeur
Velden


J.R. Van der Wekken B.V. Bekijk

In het verleden ben ik meerdere malen benaderd door Telecom Vastgoed om de mogelijkheden voor mijn antennes te bespreken. Op mijn terrein staat Vodafone en T-Mobile. Uiteindelijk heb ik contact gehad met Pascal Jonkers. De zakelijke relatie tussen hem en mij was wat mij over de streep trok. Er werd goed naar mij en mijn wensen geluisterd. Daar mijn kennis van de telecombranche is niet waar ik mij op focus en dus besloot ik om de huurovereenkomsten onder te brengen bij Telecom Vastgoed.
Zij hebben kennis van zaken en denken met mij mee. Zij proberen wensen van eigenaren en mogelijke vergoeding op elkaar af te stemmen. Mede door de verandering van de techniek in de toekomst en het risico op huurverlies in de toekomst ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het geld investeer ik binnen mijn eigen bedrijf. Zo wordt voor mij deze meer waard omdat het meedraait in het rendement van mijn bedrijf en ik ben dus nu eigen baas over mijn eigen centen.
Ik raad een ieder aan om contact op te nemen met Telecom Vastgoed en de mogelijkheden te laten onderzoeken.

Niek van der Wekken
Brouwershaven


Unicorn Grain Specialties B.V.

Unicorn verhuurt sinds de opkomst van mobiele netwerken opstelpuntruimte aan Telecom providers. Verhuur van opstelpunten behoort echter niet tot onze corebusiness. Wij zijn in 2017 in contact gekomen met Telecom Vastgoed en hebben hen de mogelijkheden tot overname en ontzorging van deze dienst laten uiteenzetten. Op een ontspannen en vakkundige wijze heeft dit plaatsgevonden. Het opvolgende voorstel gaf onze wensen naadloos weer die vervolgens professioneel zijn vastgelegd in het uiteindelijke transactiedocument. Wij hebben geen verder omkijken naar het opstelpunt en aan de vooruitbetaalde waarde een goede besteding toegekend.
Marton, bedankt voor de adequate opvolging en voorspoedige afronding, wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop.

Ruud Klomp
COO
Weert


A. van Dommelen Transport BV

Van KPN staat een mast op ons terrein die later is overgenomen door NOVEC. Wij hebben begin vorig jaar Telecom Vastgoed verzocht om een voorstel te doen voor het overnemen van de huurpenningen. Ondanks dat wij tevreden waren over de bestaande situatie heeft het voorstel ons doen inzien dat er meer mogelijk is met de mast. Het contact met Marton is steeds prettig geweest en de door ons gestelde deadline gehaald. Wij raden een ieder aan om in ieder geval hen de alternatieve mogelijkheden inzichtelijk te laten maken.

Ad van Dommelen
Directeur
Esbeek


Kruitz Beheer B.V.

Ik ben benaderd door Telecom Vastgoed omdat er op mijn perceel een vrijstaande mast van NOVEC staat waarvan KPN en Vodafone gebruikmaken.
Het idee is geopperd om na te gaan op welke wijze ik een beter resultaat uit de mast kon behalen.
Hierop zijn de overeenkomsten van beide providers geanalyseerd waarna Marton het voorstel heeft gepresenteerd met duidelijke uitleg en toelichting welke waarde de mast vertegenwoordigt.
De transactie is vervolgens dusdanig ingekleed dat ik maximale aansluiting met mijn bestedingsdoel heb verkregen.
Ik kijk met grote tevredenheid terug naar het gehele proces en waardeer de transparantie, professionaliteit en flexibiliteit van Telecom Vastgoed.

Gerrit Kruitz
Echt


Marcel Bax

Beste Mike,
Via deze weg wil ik je graag bedanken voor de inzet en volhardendheid die je hebt getoond om de transactie tot een goed einde te brengen. Zoals je weet, waren wij al sinds eind 2014 onderweg. In het initiële contact heb je mij van uit Telecom Vastgoed Benaderd om een samenwerking aan te gaan ten behoeven van mijn antenne opstelpunt . Daar ik in het begin sceptisch was, heb je mijn reserveringen in de loop der tijd goed weten te weerleggen. De timing was echter cruciaal, want het voorstel dat jullie in eerste instantie bij mij hadden neergelegd was weliswaar mooi, maar er was geen alternatief investeringsdoel voorhanden. Het uitgangspunt was voor mij om een betere situatie te creëren dan de huidige, en ik ben verheugd dat Telecom Vastgoed zich flexibel heeft opgesteld, en toen het moment daar was snel kon reageren om de transactie tot een goed einde te brengen. Nogmaals wil ik jullie hartelijk danken voor de samenwerking en raad ik een ieder van harte aan om zijn mogelijkheden van het opstelpunt samen met Telecom Vastgoed door te nemen.
Vriendelijke Groet

Marcel Bax
Valkenswaard


Dennis Duisters

Wij zijn benaderd door Telecom Vastgoed om van gedachten te wisselen over de unieke mogelijkheid die zij voor ons opstelpunt bieden. Aangezien wij recentelijk geheel onverwachts een opzegging van KPN te verwerken hebben gekregen, dus wegvallende huuropbrengsten, waren wij benieuwd op welke wijze zij ons het opstelpunt van T-Mobile beter konden laten benutten zonder verder afhankelijk te zijn van turbulente marktontwikkelingen en providers die tussentijds kunnen beëindigen. Telecom Vastgoed heeft de waarde van het opstelpunt berekend en middels een solide voorstel inzicht gegeven in de ontwikkelingen binnen de telecommunicatiebranche en hoe ons opstelpunt zich hiertoe verhoudt. De beschikbaar gestelde contante waarde hebben wij inmiddels ondergebracht daar waar wij grip en controle erover hebben en behouden. De gesprekken zijn steeds prettig verlopen en opvolging van de gemaakte afspraken strikt nageleefd. Wij zijn daarom zeer te spreken over de wijze waarop Telecom Vastgoed ons het opstelpunt beter heeft laten benutten en raden zeker aan de mogelijkheden door hen te laten onderzoeken. Mike en Marton bedankt!

Dennis Duisters
Veldhoven


Frans van Kessel

Op ons kantoor aan de Schoenaker 10 in Beuningen staat sinds 2002 een opstelpunt van een T Mobile telefoonmast. Deze mast is voor ons sinds jaar en dag een zorgeloze huurinkomsten bron.
In het afgelopen jaar zijn we benaderd door dhr. Maarten van Munster van Telecom Vastgoed met de vraag of zij ons een financieel voorstel mochten doen om het exploitatierecht en het vruchtgebruik over te nemen. Gezien het aanbod en de open handelswijze hebben wij besloten deze overeenkomst met elkaar aan te gaan. De afwikkeling is zeer voorspoedig verlopen en wij roemen de professionaliteit van de organisatie.

Frans van Kessel
Beuningen


Bernard Helmink

Verpachting van onze 3 Telecommasten aan Telecomvastgoed.

I.V.M. de hoogte van ons pand in Eibergen hebben wij al vele jaren een officieel opstelpunt voor T-mobile, KPN en Vodafone.
Na een eerste kennismaking via een brief van Telecom Vastgoed hebben wij ons wel afgevraagd, wat moeten wij hier nu weer mee.
Wij hebben ons dan ook eerst links en rechts laten informeren, voordat wij in zee zijn gegaan met Telekom Vastgoed.

Nu een jaar later hebben wij geen spijt van deze stap en de overstap is tussen ons en Telecom Vastgoed ook geheel vlekkeloos verlopen.

Bernard Helmink
Eibergen


Iveco-schouten

Naar aanleiding van de mooie samenwerking die wij zijn aangegaan met Telecom Vastgoed schrijf ik hier graag een referentie over.
Aangezien wij in het verleden benaderd geweest zijn door een ‘agent van de operator’ die een huurprijs verlaging voor de provider heeft bewerkstelligt.
Hierdoor hadden wij vanaf het eerste moment meteen een onderbuik gevoel bij een eventuele samenwerking met wat voor partij dan ook omtrent deze zaken.
Door de vastberadenheid van Mike heb ik hem dan toch uitgenodigd voor een gesprek met mij en mijn financieel directeur.
Hij heeft ons met zijn eerste afspraak toch weten te overtuigen om ieder geval is te kijken wat ze kunnen bieden dit geheel vrijblijvend.
Daarop hebben wij de overeenkomsten naar Mike gestuurd en kwam die na een kleine week bij ons terug met een voorstel.
Met in ons achterhoofd nog steeds het gevoel dat dit weer een truc van een provider zou zijn hebben wij Mike bedankt voor zijn moeite maar het aanbod toch afgewezen.
Hierop kwam Mike een kleine maand later terug met goede argumenten en feiten wat ons heeft doen inzien dat er zeker geen onderbuik gevoel nodig hoefde te zijn en het daadwerkelijk een mooie samenwerking zou kunnen worden.
Dit was voor ons het moment van omschakeling en zijn we de samenwerking aangegaan. Mike heeft ons hierbij constant op de hoogte gehouden en ons het hele traject van A tot Z netjes bij gestaan waarmee we tot een deal hebben kunnen komen.

Wij van Iveco Schouten raden ieder ander aan om een samenwerking aan te gaan met Telecom Vastgoed B.V.

Met vriendelijke groet

Izak Schouten
Directeur
Giessen NB


Hans Frieling Bekijk

Marton heeft mij geruime tijd geleden benaderd om te praten over een alternatief voor de huuropbrengsten die ik ontvang uit de antenne-installaties van T-Mobile, Vodafone en Tele2 op mijn dak. Aanvankelijk was ik sceptisch en daarom heeft het enige tijd geduurd voordat wij tot een afspraak zijn gekomen. Wij hebben kennis gemaakt tijdens een prettige gesprek en de huidige situatie doorgesproken. Marton heeft helder en duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten van Telecom Vastgoed waarop ik besloten heb om mijn huurovereenkomsten mee te geven en door hem te laten analyseren.
Na een week heb ik een overzichtelijk voorstel ontvangen waarop een vervolgafspraak heeft plaatsgevonden in het bijzijn van mijn accountant die nog enkele vragen had. Het voorstel is ons klip en klaar uitgelegd en mijn accountant heeft zijn vragen beantwoord gekregen. Ik had een goed gevoel over het voorstel en besloot daarom om de samenwerking aan te laten vangen.
Marton heeft het gehele proces fantastisch begeleid en ik kijk met plezier terug op de prettige aanloop naar onze samenwerking.

Hans Frieling
Westervoort


P. Homminga

Nu het proces van overname is afgerond dank ik u voor de correcte manier waarop u alles heeft begeleid en afgehandeld.
De afspraken werden goed nagekomen en het geheel is op een plezierige manier afgehandeld.
Mijn hartelijke dank hiervoor.

P. Homminga
Franeker


Arie van Wingerden

Verpachting van onze huurovereenkomsten inzake 2 opstelpunten aan Telecom Vastgoed BV.:

In eerste instantie, moet ik eerlijk bekennen, dacht ik van laat maar, dit is weer zo’n nep verhaal.
Maar Mike was vasthoudend en heeft mij uiteindelijk over de streep gehaald.
Het is voor beide partijen een echte win-win situatie.
Als verkoper ontvang je een mooi bedrag vooruit en als Telecom Vastgoed kan vaste grond onder de voet krijgen in NL.
Ik wens Telecom Vastgoed een mooie toekomst in NL toe.

Arie van Wingerden.
Hendrik-Ido-Ambacht


Folkert Brouwer

Eind november 2014 kwam ik in contact met Pascal Jonkers van Telecom Vastgoed B.V.

Vanuit Telecom Vastgoed B.V. was er interesse om te onderzoeken of mijn antenne opstelpunt geschikt is om in hun portefeuille op te nemen. Na meerdere goede contactmomenten en een heldere uitleg, heb ik een afspraak met dhr. Jonkers gemaakt en zijn de afspraken vastgelegd.

Telecom Vastgoed B.V. zal vanaf nu het contact met T-Mobile onderhouden en heb ik een substantieel geldbedrag gekregen, welke ik heel goed in mijn agrarisch bedrijf kan investeren.

Ik heb ingezien dat de huur die ik kreeg ook zomaar opgezegd kon worden. Telecom Vastgoed B.V. heeft mij een gegarandeerd bedrag overgemaakt in ruil voor het vruchtgebruik en exploitatierecht.

Ik kijk uit naar een goede langdurige samenwerking en heb de volste vertrouwen in de handelswijze van Telecom Vastgoed BV. Heeft u ook een antenne-opstelpunt in uw bezit, dan wil ik u wijzen op de risico’s welke in het contract staan en in ieder geval uw mogelijkheden door Telecom Vastgoed B.V. te laten onderzoeken.

Folkert Brouwer
Nij Beets


Heer en mevrouw Van Loon Bekijk

Wij hebben een mast voor mobiele telefonie van T-Mobile op ons perceel staan. Telecom Vastgoed heeft ons benaderd om de mogelijkheid tot samenwerking te bespreken, met als doelstelling de waarde van ons antenne-opstelpunt te optimaliseren. Wij hebben onze overeenkomst laten analyseren op risico en groeipotentie, waarna de afkoopsom is vastgesteld. De heer M. van den Boom heeft blijk gegeven van uitstekende kennis van de markt en heeft ons op een professionele en overzichtelijke wijze door het proces begeleid tot en met uiteindelijke ontvangst van de afkoopsom. Wij kunnen iedereen aanraden de samenwerking met Telecom Vastgoed te laten aanvangen, of op zijn minst te laten onderzoeken.

Heer en mevrouw Van Loon
Bavel


Werner Bremer

Wij zijn zeer tevreden over het contact en de afhandeling van onze overeenkomst met Telvago. In eerst instantie waren wij achterdochtig; wat is dat voor een bedrijf dat een substantiële som geld vooraf al op tafel wil leggen voor de overname van een huurcontract? Daar zullen toch wel een paar addertjes onder het gras zitten?
Wij hebben deze addertjes echter niet kunnen ontdekken. De gesprekken met Mike verliepen gemoedelijk en afspraken werden nagekomen.
Wij hebben nu meer financiële armslag gekregen voor toekomstige investeringen. Erg prettig in een tijd dat banken zeer voorzichtig zijn met financieringen.

Anne-Marie Wegh
Delft


Bert ten Hove

Reden om in te gaan op het voorstel van Telecom Vastgoed is de overtuiging dat Telecon Vastgoed met hun ervaring en expertise sneller extra partijen kunnen interesseren ook een antenne opstelpunt op het dak te plaatsen. Gedurende het hele process ben ik uitstekend op de hoogte gehouden door Michael Hoekstra. De professionele aanpak en het nakomen van gemaakte afspraken heb ik als erg prettig ervaren.

Bert ten Hove
Farmsun


Jack, Frans en Harrie Theelen Bekijk

Wij zijn door de heer Marton van den Boom van Telecom Vastgoed benaderd omdat wij een mast ten behoeve van mobiele telefonie van T-Mobile op ons perceel hebben staan.

Telecom Vastgoed heeft onze interesse gewekt omdat zij de waarde van onze overeenkomst met T-Mobile contant konden maken. Wij zijn tot een afspraak gekomen en hebben alles doorgesproken. Er is duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden en vervolgens hebben wij onze overeenkomst laten beoordelen.

Het voorstel dat wij kort daarop ontvingen bevatte een aantal interessante opties, wij hebben gekozen voor het uitbetalen van een eenmalig bedrag. Met dit bedrag voeren wij nu zelf de regie en Telecom Vastgoed waakt verder over de waarde van ons antenne-opstelpunt.

Wij raden iedereen met een antenne-opstelpunt aan om de mogelijkheden door Telecom Vastgoed te laten onderzoeken. De communicatie is soepel verlopen en wij zijn telkens op de hoogte gebracht over de voortgang van het proces.

Gebroeders Theelen
Roermond


Autobedrijf Wouter Hageman Bekijk

Na een prettig onderhoud met Telecom Vastgoed heb ik besloten om de waarde van mijn huurovereenkomst met Vodafone te laten berekenen zodat ik er direct de beschikking over heb.

Het voorstel ontving ik kort daarna en ik heb ervoor gekozen om mijn toekomstige huuropbrengsten eenmalig uit te laten betalen, met de mogelijkheid op additionele huuropbrengsten in de toekomst.

Telecom Vastgoed heeft mij prima begeleid door het proces, met uiteindelijke uitbetaling tot gevolg.

Ik ben zeer tevreden over het verloop en samenwerking met Telecom Vastgoed.

Wouter Hageman
Directeur
Gendt