Voordelen

Als vastgoedeigenaar die huur ontvangt van een telecom provider, weet u al dat een antenne-opstelpunt een waardevolle bron van inkomsten kan zijn. Waarom zou u dit opgeven? Het antwoord is; omdat u uw huur kan omzetten in iets beters. Een huurafkoop geeft u de mogelijkheid verzekerd te zijn van een substantieel, gegarandeerd geldbedrag. Met dit bedrag kunt u, bijvoorbeeld door te investeren, een beter rendement behalen.

Speel op safe

Mobiele netwerken zijn uiterst ingewikkeld en veranderen voortdurend als gevolg van technologische ontwikkelingen en veranderende operationele verplichtingen. Hoewel er voortdurend nieuwe antennes worden opgebouwd, worden deze elders ook verwijderd. Die grond- of gebouw eigenaren blijven met lege handen staan. Een vooruitbetaling van de huur elimineert het financiële risico van eventuele opzeggingen en huurverlagingen volledig.

Neem de controle over

Onze afkoopsom geeft u nu de mogelijkheid het geld, wat u anders uitgesmeerd over jaren zou ontvangen, slimmer, effectiever en veiliger te gebruiken.

Verdien meer

Wat kunt u doen met een huur vooruitbetaling? Of u het geld in een onderneming investeert, een fonds financiert, of op een droomvakantie gaat, de waarde op lange termijn kan veel groter zijn als u uw geld investeert in uw eigen vakgebied of in iets dat voor u persoonlijk van waarde is.

“Het aanbod was goed en duidelijk. Wij kregen snel antwoord op onze vragen.”

– Joop van Bel