Vastgoedeigenaren

Weststraat B.V.

Enkele maanden geleden ben ik door Marton gewezen op een mogelijke verkoop van het opstalrecht van antennes op een pand dat toebehoorde aan een van mijn B.V.’s. Aanvankelijk wilde ik geen zaken doen maar bij nader inzien besloot ik toch op zijn aanbod in te gaan. Het was prettig dat van zijn kant niet gepusht werd om een voor T.V. positieve beslissing te nemen. De laatste weken hebben wij met regelmaat telefonisch en mailcontact gehad over verkoop van het opstalrecht op het gebouw Industrieweg/Energieweg te Den Helder. Dit contact hebben we als prettig ervaren en de behandeling van onze vragen werd altijd snel en accuraat opgepikt. Kortom door Marton’s handelen is er bij mij een goede indruk van de werkwijze van Telecom Vastgoed achtergebleven.

Piet Brinkman
Den Helder


Van Der Most Beheer BV Bekijk

In maart 2018 kwamen wij in contact met Pascal Jonkers van Telecom Vastgoed. Hij gaf aan interesse te hebben in de huuropbrengsten van de T-Mobile opstelling van Speelstad Oranje. Na een goede uitleg en het inzien van de voordelen, zijn wij over gegaan tot zaken doen. Er is overeenstemming bereikt om voor een aantrekkelijke afkoopsom de rechten over te dragen aan Telecom Vastgoed. Het bedrag hebben wij geïnvesteerd in onze eigen BV, waardoor het meegroeit in ons eigen rendement. Het risico voor het verliezen/verlagen van de huur ligt nu volledig bij Telecom Vastgoed. Wij willen Telecom Vastgoed en Pascal bedanken voor het prettige onderhandelingstraject. Het is allemaal soepel verlopen en afspraken zijn goed nagekomen. Ik adviseer iedereen met een antenne of zendmast, de opties van Telecom Vastgoed te gaan bekijken.

Dhr. H.J.M. van der Most
Oranje


Bregman Vastgoed

Eind maart 2018 werd er contact opgenomen door de heer Arnold waarin interesse getoond werd in de huuropbrengst van het telecom opstelpunt van Vodafone op een kantoorpand in onze portefeuille. Na een kennismaking is er door Telecom Vastgoed een bod uitgebracht. Na korte onderhandelingen zijn we tot overeenstemming gekomen en is de transactie begin juli 2018 afgerond. De contante waarde heb ik in mijn vastgoed geherinvesteerd. Tevens is de afspraak dat ander vastgoed in mijn portefeuille ook in de markt gezet wordt. Kort na onze transactie ben ik door Vodafone benadert voor een zelfde transactie. Dit aanbod was op meerdere fronten niet zo aantrekkelijk als ik met Telecom Vastgoed ben overeengekomen.

Klaas Bregman
Alkmaar


Rudius Vastgoed

We zijn via een relatie in contact gekomen met Telecom Vastgoed. Telecom vastgoed wordt vertegenwoordigd door Mike Verkuijlen. Mike Verkuijlen heeft altijd uiterst correct gehandeld, afspraken werden immer stipt nagekomen en hij was altijd goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.
Nadat de verkoop van een 3 tal antennes tot stand was gekomen kwam hij langs met Bossche Bollen. We kunnen Mike Verkuijlen en Telecom Vastgoed van harte aanbevelen als u voornemens bent om een of meerdere antennes te verkopen!!

Ruben Twijnstra, Directeur
Rudius Vastgoed
Arnhem


Wyckerveste Adviseurs

Ruim een half jaar geleden werden wij door Telecom Vastgoed in naam van Marton benaderd om eens over ons opstelpunt, Wijngracht 45 te Kerkrade, te praten. Wij waren pas kort eigenaar van het perceel en het opstelpunt en hebben in eerste instantie de kat uit de boom gekeken.
De altijd vriendelijke en behulpzame Marton bleef zijn interesse uitspreken en zodoende hebben wij een afspraak gehad. Na deze goed verlopen afspraak zijn wij overtuigd geraakt van het gepresenteerde voorstel. Het heeft hierna niet lang geduurd voordat Telecom Vastgoed alle stukken opgesteld had. Helaas bleef het door drukte op ons kantoor lang stil. Hier wil ik Marton en Maarten extra bedanken voor het vertrouwen en het geduld. Uiteindelijk hebben wij de transactie afgerond met een zeer goed gevoel.
Toen een maand later problemen ontstonden bij een transactie, van ons aan derden, van een aangrenzend perceel heeft Telecom Vastgoed ons zeer snel en vakkundig geholpen. Wij zijn erg blij met de mogelijkheid die Telecom Vastgoed ons heeft geboden inzake het opstelpunt. Marton en Maarten bedankt voor alle telefoontjes en succes met het uitbreiden van ons opstelpunt.

Kjell Arets
Wyckerveste Adviseurs
Kerkrade


Boer Vastgoed Groep

Begin 2015 zijn wij door Mike Verkuijlen van Telecom Vastgoed benaderd, om geheel vrijblijvend een analyse te doen van de geplaatste zendmasten op de panden in onze vastgoedportefeuille. De vraag was natuurlijk of de zendmasten in het concept van Telecom Vastgoed pasten. De analyse was een helder verhaal. Een maand later was de intentieverklaring getekend en medio 2015 is het notarieel vastgelegd. Het begin van een prettige zakelijke relatie!

A. Boer, Directeur


Insel Ince Bekijk

Coriander Real Estate VI B.V. heeft in Lelystad het beheer van een gebouw. Op dit gebouw staat een Anttenne-opstelpunt mobiele telecommunicatie. In maart 2015 heeft dhr. Ince namens de eigenaar contact opgenomen met Pascal Jonkers van Telecom Vastgoed B.V.
Na het aanhoren van de mogelijkheden van Telecom Vastgoed B.V. was de interesse gewekt en hebben zij nauw contact gehouden. In augustus 2015 is uiteindelijk besloten om de samenwerking aan te gaan met Telecom Vastgoed B.V. Met als doel het verhogen van het rendement van het opstelpunt, heeft Telecom Vastgoed B.V. een interessante afkoopsom kunnen bieden voor het vruchtgebruik en exploitatierecht. “Tijdens de gehele procedure heeft dhr. Jonkers ons goed op de hoogte gehouden en verliepen de gesprekken prima. De investering die Telecom Vastgoed B.V. ons biedt, geeft ons de mogelijkheid om extra geld te investeren en zo er voor te zorgen dat ons vastgoed meerwaarde krijgt. Het is zeker de moeite waard om eens in gesprek te gaan met Telecom Vastgoed B.V. en de mogelijkheden te laten onderzoeken om zo meer rendement uit uw opstelpunt te halen.”

Coriander Real Estate VI B.V.
Insel Ince
Lelystad


Rental Invest Nederland B.V.

Met de heer Van den Boom van Telecom Vastgoed heeft een tweetal persoonlijke gesprekken plaatsgevonden waarna ik mijn huurovereenkomst met KPN heb laten beoordelen.
De voordelen uit het voorstel waren voor mij duidelijk hetgeen mij deed besluiten om de samenwerking te starten.

De heer Van den Boom heeft mij prima begeleid en telkens op de hoogte gebracht over het verdere verloop van het proces. De afspraken zijn nagekomen en ik kijk met tevredenheid terug op de werkwijze van Telecom Vastgoed.

J.H.E. Veldhuizen
Directeur
Kerkade