Hoe werkt het proces?

Het aangaan van een huur vooruitbetaling met APW Netherlands is eenvoudig, met elke stap van het proces altijd gericht op u.

Luisteren

Wij erkennen dat uw behoeften zo uniek zijn als uzelf. Vooraf aan de presentatie van elke vorm van aanbod op uw antenne-opstelpunt, nemen wij de tijd om die behoeften beter te begrijpen. Tijdens de eerste gesprekken zorgen wij ervoor dat alle beleidsmakers betrokken zijn, wij u informeren over de telecombranche en waar de markt naar toe gaat.

Analyseren

Nadat u ons heeft voorzien van een kopie van de huurovereenkomst van uw antenne-opstelpunt, analyseren we deze in de context van uw doelen. Wij brengen u op de hoogte van eventuele bijzondere risico’s of verborgen voordelen die we ontdekken in de overeenkomst en welke opties u hebt om deze te behandelen.

Aanbod

Na het analyseren van de huurovereenkomst en indien uw antenne-opstelpunt in aanmerking komt voor ons concept, presenteren wij u een financieel aanbod waar we volledig achter staan. Een transactie kan op vele manieren worden gestructureerd en daar elke situatie uniek is, passen we geen doorsnee mentaliteit toe.

Proces

Zodra u akkoord gaat met de voorwaarden, verzamelen en herzien wij zorgvuldig de documenten die verband houden met uw antenne-opstelpunt. Tijdens deze stap communiceert ons juridisch en administratief ondersteuningsteam voortdurend met u en geeft u een helder inzicht in de status van uw vooruitbetaling.

Financiering

Wij zijn goed gekapitaliseerd en hebben ervaring in de verwerking van duizenden huur vooruitbetalingen, waardoor we de transactie snel kunnen sluiten en u de gelden onmiddellijk kunnen overmaken via bank/giro. In de meeste gevallen hebt u uw geld in minder dan 30 dagen van begin tot einde.

Markt

Tot slot, indien we met u een marketing en management overeenkomst hebben afgesloten, kunt u profiteren van onze expertise gedurende de gehele looptijd van de samenwerking.

Ontvangt u huur voor uw antenne-opstelpunt?

Bel APW Netherlands om er achter te komen wat uw huurovereenkomst waard is.

Ontgrendel de waarde van uw antenne-opstelpunt.