Ons Team

Het management team van APWireless en APW Netherlands is actief betrokken geweest bij de financieringen binnen de telecommunicatie-infrastructuur sinds de jaren 90. Gedurende de afgelopen 23 jaar is ons team betrokken geweest bij ongeveer 4 miljard Dollar in vermogensfinancieringen, waaronder duizenden huur vooruitbetalingen voor antenne-opstelpunten.

Landelijk Team

Stijn Van Calster

DIRECTOR

 

Daniel Pajkic

INVESTMENT MANAGER

Daniel heeft veel ervaring binnen de zakelijke dienstverlening in de telecomwereld op het gebied van projectmanagement en het beheren assets, zowel financieel, juridisch als technisch. Met zijn degelijke allround kennis en inlevingsvermogen is hij bij uitstel geschikt om grond- en gebouw eigenaren te adviseren op het gebied van investeringen en asset optimalisatie.

 

Reza Sylvester

INVESTMENT MANAGER

Vanuit zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Holland beschikt Reza over zowel een commerciële als juridische achtergrond. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende commerciële functies vervuld bij onder anderen Scarlet Telecom en het Canadese Fleet Complete. Deze ervaring, aangevuld met de nodige vastgoed kennis, biedt een goede basis om eigenaren te voorzien van het juiste advies omtrent de exploitatie van de telecom opstelpunten.

 

Michel van Rijnswou

ASSET MANAGER

Als Asset Manager is Michel verantwoordelijk voor het beheer van alle opstelpunten, masten, gebouwen binnen het portfolio. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende operators en infrastructuur aanbieders. Hierdoor is hij zeer goed in staat om locaties te beoordelen en analyseren, en daarmee alle partijen van een goed advies te voorzien.

Directie Team

Daniel J. Hasselman

CO-CEO

Dan heeft meer dan 19 jaar ervaring in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Dan werd benoemd als Managing Director van APWireless vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Dan is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group, een bedrijf dat vooruitbetalingen van huurovereenkomsten onderhandelde namens RFS Capital. Dan begon in de telecombranche door het openen en beheren van een kantoor voor een marktleider in de huur vooruitbetaling branche. Als ondernemer is Dan betrokken geweest bij vele start-ups, waaronder vastgoed, kredietverlening, verwervingen en beleggingsmaatschappijen. Op vroege leeftijd richtte Dan het bedrijf U.S. Home and Loan, Inc. op, een van de best presterende dochterondernemingen van de op één na grootste Hypotheekverstrekker van de Verenigde Staten. Dan heeft gestudeerd aan Minnesota State University en San Diego State University.

Scott E. Langeland

CO-CEO

Scott is verantwoordelijk voor het juridische en operationele team van APWireless. Hij speelt een belangrijke rol binnen de organisatie en is op dit moment nauw betrokken bij de Juridische teams in 14 verschillende landen. Scott is Cum Laude afgestudeerd aan de Thomas Jefferson School of Law en hij heeft jarenlange ervaring in herstructureringen, financiën, vastgoed en procederen. Voor zijn tijd bij APWireless heeft hij gewerkt bij het advocatenkantoor van James T. Bentson. Naast zijn juridische opleiding heeft Scott ook een Bachelor Economie aan de Universiteit van Utah, Salt Lake City, behaald.

Andrew K. Wood

MANAGING DIRECTOR

Andy heeft meer dan 21 jaar ervaring als een uitvoerend professional in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Andy werd benoemd als Managing Director van APWireless, vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Andy is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group. Met zijn achtergrond in onroerend goed, hypotheken en telecommunicatie-infrastructuur, is Andy een pionier in de vooruitbetaling van huurovereenkomsten. Andy begon in de Telecombranche door te werken in opdracht van de telecomproviders in de Verenigde Staten als consultant voor een toonaangevend telecommunicatiebedrijf. Andy is ook lid geweest van de raad van bestuur van het San Diego Gaslamp District. Andy behaalde zijn Bachelor of Arts in Finance and Business Administration op de San Diego State University.

Thomas Evans

EXECUTIVE VICE PRESIDENT – GLOBAL ASSET MANAGEMENT

Tom kwam in 2011 bij APWireless in dienst om het succes van het bedrijf in Amerika uit te breiden naar Engeland. Na de succesvolle start in Engeland werkte Tom aan de opening van APWireless Ierland, gevolgd door meerdere Europese bedrijven, waaronder Nederland, België en Hongarije. Voor die tijd werkte Tom voor meer dan 15 jaar als verwerver voor telecom providers en op het gebied van vastgoed management op de Britse markt.
Voordat hij bij APWireless in dienst kwam, werkte Tom onder meer als National Acquisition en Planning Manager voor een toonaangevend Brits verwervingsbureau. Meer recentelijk werkte hij voor een firma van Chartered Property Consultants, waar hij verhuurders adviseerde over het beheer van antenne opstelpunten. Sinds kort heeft Tom een actieve rol op zich genomen in Vermogensbeheer. Momenteel ligt zijn belangrijkste rol in het beheer en de ontwikkeling van de APWireless portefeuille van meer dan 8.000 huurovereenkomsten wereldwijd.

Guglielmo Noya

SENIOR VICEPRESIDENT – LATIJNS-AMERIKA

Guglielmo trad in 2021 aan bij APWireless om de activiteiten in Latijns-Amerika uit te breiden. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar in de telecomsector als directielid in verschillende dochterondernemingen van de Telecom Italia Group. Hij was CEO van Entel PCS in Chili, CEO van Telecom Personal in Argentinië, COO en CFO van TIM Brasil, Groepsdirecteur M&A bij Telecom Italia. De heer Noya begon zijn carrière als financieel analist bij IMI, een van de toonaangevende investeringsbanken in Italië. De kerncompetenties van Guglielmo zijn algemeen management, fusies en overnames en bedrijfsontwikkeling. Hij is cum laude afgestudeerd in Werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Rome “La Sapienza” en heeft een MBA behaald. De belangrijkste rol van Guglielmo is het beheren en ontwikkelen van de activiteiten in Brazilië, Chili, Colombia en Mexico en het openen van nieuwe markten in Latijns-Amerika.

Eduardo do Couto Rosa Liuzzi

SENIOR VICE PRESIDENT – NEW MARKETS

Eduardo heeft meer dan 10 jaar ervaring in Business Management en Marketing. Voordat hij werd benoemd tot vicepresident, bekleedde Eduardo de functie van internationaal marketingdirecteur op het hoofdkantoor van APW in San Diego, Californië, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van kwaliteitsnormen voor de marketingafdeling van het bedrijf in de VS en daarbuiten. Voordat Eduardo bij APW kwam werken, werkte hij 4 jaar bij Grupo Abril waar hij strategieën implementeerde voor het vernieuwen en behouden van klanten. Eduardo behaalde zijn bachelordiploma in sociale communicatie met de nadruk op strategische marketing aan ESPM – Escola Superior de Propaganda e Marketing. In 2008 specialiseerde hij zich in Direct Marketing bij ABEMD (Brazilian Association of Direct Marketing). In 2012 werd hij gecertificeerd in Business Administration door de Universiteit van Californië, San Diego (UCSD).

Edward W. Bergstrom

SENIOR VICEPRESIDENT

Edward heeft meer dan 21 jaar ervaring in sales en salesmanagement. Voordat hij werd benoemd tot senior vicepresident bij APWireless, was Edward vicepresident Sales voor de Amerikaanse markt. Edward was van december 2000 tot juni 2008 directeur bij een succesvolle vestiging gespecialiseerd in hypotheken, waar hij gemiddeld meer dan 30 transacties tot stand bracht met een totaal aan dealvolume van meer dan 3 miljoen dollar per maand. Hij richtte ook E.W.B. Financial op, dat in september 2005 een verscheidenheid aan financiële producten aanbood.

Chris Jager

VICE PRESIDENT – TECHNOLOGIE

Chris heeft meer dan acht jaar ervaring als IT-professional. Voordat Chris werd benoemd tot VP of Technology, vervulde hij de rol van Director of Information Systems bij APWireless. In zijn rol als VP of Technology is Chris verantwoordelijk voor de wereldwijde IT- en IS-infrastructuur. Daarnaast ondersteunt hij de E-marketing-initiatieven voor APWireless. Voordat hij in 2011 in dienst kwam, werkte Chris bij Royal Dutch Shell waar hij zich specialiseerde in Supply Chain Management. Hij behaalde zijn BS in de informatica en zijn MS in informatiekunde beide aan de Universiteit Twente.