Non-profit / Voetbalclubs

Stadionbedrijf Emmen

In februari 2019 is Stadionbedrijf Emmen (na eerder contact in 2016) benaderd door Pascal van Telecom Vastgoed. Het bedrijf wilde een voorstel maken om de huidige overeenkomsten van KPN, Vodafone en T-Mobile over te nemen in ruil voor een substantieel bedrag. Stadionbedrijf Emmen heeft middels een persoonlijk gesprek goede inzichten gekregen in de doelen van Telecom Vastgoed en de voordelen voor ons bedrijf om de overeenkomsten over te dragen. Wij hebben daarop besloten om de samenwerking aan te gaan. De wijze van communicatie, lees korte lijnen en daadkrachtig samenwerken door het proces, is ons zeer goed bevallen. Ook wij raden u aan om de mogelijkheden welke Telecom Vastgoed heeft te laten analyseren.

Arjan Schippers, Directeur – Stadionbedrijf Emmen BV
Emmen


Stichting Behoud Cuyperskerk

Sinds 2018 zijn wij eigenaar van de monumentale kerk in het centrum van Sas van Gent. De kerk is getransformeerd naar een overdekt marktplein met horeca, winkels, kantoren en marktkramen.
In de kerktoren is T-Mobile gehuisvest. Om deze reden is er contact gelegd met Telecom Vastgoed en is een voorstel opgemaakt ter overname van de huurpenningen. Er heeft een online kennismakingsgesprek plaatsgevonden waarbij het voorstel is doorgesproken. Het contact was steeds prettig en wij zijn zeer tevreden over de afronding van de transactie hetgeen binnen 2 maanden was voltooid. Daarom kunnen wij iedereen aanbevelen de mogelijkheden te laten onderzoeken.

T.G.M. Mattheeuws, Voorzitter
Sas van Gent


Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft besloten het opstelpunt van KPN over te dragen aan Telecom Vastgoed. Het verhuren ervan behoort niet tot onze corebusiness. Ook hebben wij geen grip op toekomstige ontwikkelingen in de telecomwereld terwijl wij dit wel hebben over de beschikbaar gestelde waarde. De gesprekken zijn prettig verlopen, wij kijken met vertrouwen uit naar onze langdurige samenwerking.

Fortuna Sittard – Ron Quaedvlieg
Sittard


FC Dordrecht

In april zijn wij benaderd door Telecom Vastgoed over onze antenne opstelpunten welke bij ons in de lichtmasten van ons stadion hangen.
Naar aanleiding van de eerste gesprekken hadden wij besloten om de huurcontracten met de providers op te sturen om deze geheel vrijblijvend door Telecom Vastgoed te laten analyseren en een netto contante waarde berekening te ontvangen.
Doormiddel van een afspraak welke bij ons op locatie heeft plaats gevonden is ons duidelijk geworden wat de voordelen zijn om een samenwerking aan te vangen met Telecom Vastgoed.
Wij hebben zorgvuldig naar de verschillende aangeboden opties voor samenwerking gekeken en hebben daarna met een goed gevoel besloten om de langdurige samenwerking met Telecom Vastgoed aan te gaan.
De manier waarop de communicatie met Telecom Vastgoed ten tijde van het voortraject is verlopen hebben wij van begin tot het eind als zeer plezierig ervaren.
Wij raden u hierbij dan ook zeker aan uw opstelpunt door Telecom vastgoed te laten analyseren.
Graag willen we Jack, Mike en Maarten bedanken voor hun kundigheid en veelvuldig contact.

FC Dordrecht – Hans de Zeeuw, Algemeen directeur
Dordrecht


Paul Hermsen

Aan de directie van Telecom Vastgoed.

Vorig jaar ben ik door de heer Mike Verkuijlen benaderd m.b.t een voorstel om een lichtmast te huren voor een lange periode.

Dit voorstel werd door mij met de nodige argwaan ontvangen en als zodanig afgedaan. Evenwel bleef de heer Verkuijlen mij benaderen en ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ik te maken had met een serieuze gegadigde.
Wegens liquiditeitsproblemen heb ik de heer Verkuijlen uitgenodigd voor een gesprek. Hierin deed hij mij een voorstel dat deze problemen aanzienlijk zou verlichten.
Tevens ontving ik een concept contract. Dit heb ik door een notaris laten bestuderen hetgeen geleid heeft tot enkele kleinere aanpassingen.
Uiteindelijk zijn wij met hem in zee gegaan en achteraf moet ik vaststellen dat mijn argwaan in het begin had plaats gemaakt voor respect voor de wijze waarop deze zaak is afgewikkeld.
Excuses, Mike, voor mijn achterdocht en ik kan een relatie met Telecom Vastgoed van harte aanbevelen als zijnde een correcte en betrouwbare zakenpartner.
Wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,
Paul Hermsen
Roosendaal


R. Dijkema

St Zeehondencreche,

Eind vorig jaar kwam ik in contact met Dhr Jack Roling over de mogelijkheden van ons antenne opstelpunt op het terrein van de Stichting Zeehondencrèche.
Het telefonisch contact was dusdanig interessant dat we een afspraak gemaakt hebben. Persoonlijk was ik niet op de hoogte van de mogelijkheden die Telecom Vastgoed bied om de huur van van de antennes af te kopen.
Hiermee komt er voor de stichting Zeehondencrèche meer financiële ruimte om te investeren in het broodnodige onderhoud aan de voorzieningen voor de opvang van de zeehonden.
Door de vasthoudendheid van dhr Jack Roling en zijn duidelijke uitleg hoe te handelen, is de overeenkomst nu een feit.
De Zeehondencrèche hoopt op een prettige samenwerking metTelecom Vastgoed voor de komende jaren!

Namens de Stichting Zeehondencrèche Pieterburen,
R. Dijkema
Pieterburen


Ruud Vis Bekijk

Bijdrage aan renovatie NAK kerk te Hilversum

Mede door de investering van Telecom Vastgoed in ons antenne opstelpunt is het mogelijk om de NAK te Hilversum te renoveren. We hebben hier gedeeltelijk nieuw interieur van kunnen aanschaffen waar we erg blij mee zijn.

De samenwerking met Telecom Vastgoed is prettig verlopen. Wij hebben ingezien dat het mogelijk is om eerder te kunnen profiteren van de waarde van onze locatie door deze te laten afkopen door Telecom Vastgoed. Ilse heeft het gehele proces goed begeleidt, wij voelden ons nauw betrokken en werden goed op de hoogte gehouden.

Wij raden andere eigenaren met een antenne opstelpunt zeker een samenwerking met Telecom Vastgoed aan.

Ruud Vis
Hilversum