Wat We Doen

Zoals bij elke belangrijke beslissing vinden wij het uitermate belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Zodra u besloten heeft een huur vooruitbetaling te overwegen, is het proces eenvoudig.

Neem contact met ons op voor een gratis evaluatie van uw huurovereenkomst.


Nota: APWireless is momenteel niet op zoek naar grond om zendmasten te installeren. Gelieve het formulier alleen in te dienen als u al een bestaande zendmast op uw terrein heeft. Wij waarderen uw interesse en de kans om de mogelijkheden van uw geschikte locatie voor een zendmast te verkennen. Op dit moment zijn we echter alleen geïnteresseerd in aanvragen van verhuurders met bestaande overeenkomsten voor zendmasten.


Wat is een huur vooruitbetaling?

Een huur vooruitbetaling is een alternatieve vorm voor het in ontvangst nemen van de huur van uw antenne-opstelpunt. Het is simpelweg een afkoopsom in ruil voor het recht om de huur van de provider in één keer en vooraf te ontvangen.

Hoe werkt het proces?

Het proces van een huur vooruitbetaling is snel en eenvoudig. Wij luisteren naar uw financiële behoeften en doelstellingen en analyseren de specifieke kenmerken van uw huurovereenkomst. Om vervolgens een financieel aanbod, speciaal op maat voor u, te presenteren. Na het bereiken van een akkoord kan de transactie snel gesloten worden en zelfs na het ontvangen van de gelden onderhouden wij een voortdurende relatie zodat u kan blijven profiteren van verdere vooruitgang.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis analyse van uw huur