Heeft u een offerte ontvangen voor de overname van de huur van uw antenne-opstelpunt en bent u dat aan het overwegen?

Huurovereenkomsten verschillen nog wel eens onderling, afhankelijk van de locatie van het opstelpunt. Wat ze altijd met elkaar gemeen hebben, is dat de betaling van de huur over een langere periode wordt gespreid.

U kunt dit proces, en dus dit rendement, versnellen door te kiezen voor een grote, éénmalige afkoopsom. Telecom Vastgoed biedt u een huurvooruitbetaling aan in ruil voor de mogelijke toekomstige huur die u zou ontvangen voor uw antenne-opstelpunt op uw eigendom. Mogelijke toekomstige huur, omdat uw huurovereenkomst een tussentijdse opzegtermijn heeft van 2/6/12 maanden.

Wat u met dit geld doet, is uiteraard geheel uw eigen keuze en de mogelijkheden voor herinvestering zijn onbeperkt.

De huurovereenkomst voor uw antenne-opstelpunt is al een aanzienlijke bron van inkomsten, maar u kunt meer zekerheid en geld krijgen door zelf de controle over uw huurbetalingen over te nemen. Hier zijn een paar voorbeelden van de talloze manieren hoe u de huurafkoopsom zou kunnen besteden:

1. Investeer In Uw Bedrijf

Of u nu zelfstandig ondernemer bent, of wellicht van plan bent om een eigen bedrijf te starten, een huurvooruitbetaling kan u helpen om uw zakelijke doelen te bereiken. Een eigen bedrijf geeft u de flexibiliteit om uw eigen schema op te maken en uw eigen passies te volgen. Wilt u de werk-privé balans verbeteren, of meer tijd doorbrengen met familie en vrienden? Word eigen baas. Maak uw eigen keuzes en bouw iets op waar u trots op kunt zijn. Zo heeft een van onze klanten onze tegenprestatie aangewend om een pannenkoekenboerderij te beginnen.

2. Beleg In Vastgoed

Misschien heeft u al een tijdje dat vakantiehuis in gedachten of wilt u investeren in vastgoed om uw toekomst financieel veilig te stellen. Met een aanzienlijk contant bedrag in handen kunnen deze plannen realiteit worden. Investeren in vastgoed of onroerend goed geeft u meer zekerheid dan beleggen in aandelen of in een antenne-opstelpunt dat elk moment kan worden afgebroken. Mocht een huurder opzeggen in uw vastgoed, dan kunt u (in tegenstelling tot een telecom provider) relatief gemakkelijk een nieuwe huurder vinden. Daar komt nog bij dat vastgoed in waarde kan toenemen.

3. Geniet Van Uw Pensioen

Indien u al op pensioenleeftijd bent, bedenk dan hoe een aanzienlijke som geld uw levenskwaliteit zou kunnen verbeteren. U kunt bijvoorbeeld van een lang gewenste wereldreis op een luxe cruiseschip genieten (een van onze relaties heeft onze transactie aangewend om een safari te maken, en zodoende de “big five” te zien), u kunt een schenking maken aan uw dierbaren (momenteel is er een aantrekkelijk fiscaal regime hiervoor) of u kunt zich meer gaan toewijden aan vrijwilligerswerk. Nog niet pensioengerechtigd? Niets weerhoudt u ervan om vervroegd pensioen te overwegen en plannen te maken voor wanneer het zover is. U hebt hard gewerkt en u verdient het om nu te genieten van uw tijd en geld.

Dus, hebt u al overwogen wat u zou kunnen doen met een huurvooruitbetaling?

De voordelen van investeren in iets van persoonlijk belang zijn veel groter dan het bedrag dat u krijgt van de huurovereenkomst. Bovendien, door zelf de controle over uw antenne-opstelpunt over te nemen, kunt u de teleurstelling van een opzeggingsbrief van de provider voorkomen. Nieuwe masten worden voortdurend opgebouwd, maar bestaande masten worden ook afgebroken.

Neemt u eens een kijkje in onze succesverhalen en ontdek hoe vastgoedeigenaren zoals u hun afkoopsom hebben besteed. Neem nu de controle over, elimineer het financiële risico van opzegging en begin met investeren in uw levensdoelen.