Blog

San Diego (27 september 2016) – Ons moederbedrijf AP Wireless Infrastructure Partners, LLC (“APWireless”), wereldwijd marktleider op het gebied van huur vooruitbetalingen van antenne-opstelpunten, heeft recent een nieuwe mijlpaal bereikt, recent is de 3000ste huurovereenkomst in onze portefeuille opgenomen.
In 2010 begon APWireless met het investeren in huurovereenkomsten van antenne-opstelpunten in de Verenigde Staten. Sindsdien heeft APWireless vestigingen geopend in Canada, Mexico, Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië. Op dit moment heeft APWireless meer dan 390 miljoen dollar geïnvesteerd in huurovereenkomsten van antenne-opstelpunten.
” Na het doen van duizenden transacties wereldweid, met eigenaren van een antenne-opstelpunt. Zien aanbieders van antenne-opstelpunten en providers APWireless steeds meer als een interessante bondgenoot,” zegt Eric Overman, CEO van APWireless. “We streven ernaar om de doelstellingen van alle partijen te bereiken.”
In plaats van het investeren in fysieke draadloze infrastructuur, bijvoorbeeld een antenne-opstelpunt, investeert APWireless in de huur die aanbieders van antenne-opstelpunten en ook providers betalen aan eigenaren van de grond onder een antenne-opstelpunt. Deze eigenaren ook wel ‘landlords’ ontvangen een substantieel bedrag in één keer, in ruil voor de huur die de landlord ontvangt. APWireless kan ook voor de providers en aanbieders van antenne-opstelpunten interessante voordelen bieden op gebied van financiële/ operationele kosten.
Voor meer informatie over APWireless bezoek dan onze website, www.apwip.com

Over APWireless

Hoofdkantoor in San Diego, APWireless is de eerste partij die wereldwijd investeert in antenne-opstelpunten. Naast het investeren in grond, mast en dak-antenne locaties, biedt APWireless een scala aan diensten aan landlords, aanbieders van antenne-opstelpunten en providers. Voor meer informatie bezoek www.apwip.com

Klik hier om de officële publicatie te lezen: http://www.prnewswire.com/news-releases/apwireless-announces-its-3000th-cell-site-lease-investment-300336294.html